Från Elvis till Dolly -light

Var på premiären av Par i trubbel på Skandiateatern i Norrköping. En superkul fars skriven av Niklas Angerborn som även regisserat den och stod på scenen. Folk skrattade så taket i salongen nästan lyfte:)

Har också tittat på när Linnéa gick en sko-modevisning. Oj vad stylad hon var. Sa själv att hon inte kände igen sig i spegeln!

Dags för mig att sova, för även om man får en extra timma inatt så blir det en intensiv dag imorgon. Ska spela med Stefan Wikström på Birka Paradise och en lightversion av vår show "Från Elvis till Dolly". Extra roligt är att min kärlek Mats, Linnéa, hennes kompis Becca, min pappa Ebbe och Stefans fru Anna ska med. Sist vi gjorde en liknande resa var det superkul och så nu blir det repris på det!

Här är en bild på mig och Mats, mitt hjärta!


Min fina dotter Linnéa

Jag är en stolt mamma till Linnéa, 15 år som har en spännande framtid framför sig! Det är snart dags för hennes gymnasieval och att det är svårt att välja kan jag förstå!

Hon har varit på PRAO i 2 veckor nu och den måste vara svårslagen. Första veckan var hon på Bonniers och på Make Up Stores huvudkontor i Stockholm. Hon fick bl.a. vara med vid plåtningen av omslaget till nästa Veckorevyn och så intervjuade hon bl.a. IDOL Molly med "pest eller kolera" -frågor.

Den här veckan har hon varit på Folkbladet i Norrköping och även här fått göra riktiga intervjuer som publicerats i dagens papperstidning (inte på nätet). Hennes kommentar om yrket är att det här är skitkul! Så, vem vet , hon kanske satsar på att bli journalist:)

...eller sångerska!

Här kan ni lyssna på när hon sjöng "Rör vid min själ" vid Unga begåvningar konserten förra helgen.
http://www.youtube.com/watch?v=ww-sjNTkF_k


En höstfin bild på min dotter Linnéa Källström

Ha det gott!
//Lotta

Nyårsrevyn Skrattsalva

I år jobbar jag på nyårsrevyn Skrattsalva som har premiär på Skandiateatern i Norrköping den 6/1 -12. Mycket ska ordnas med att skriva manus, marknadsföra, ordna med kläder, fixa musik och repetera förstås.

Ikväll ska jag iväg och repetera på ett par låtar som ska spelas in som bakgrunder för tyvärr finns det inte ekonomi att ha livemusik under föreställningarna hur mycket jag än skulle vilja det. Men får jag till det i framtiden så blir det så! Det här är ändå min första egna produktion (i samarbete med Choppevent som har Skandiateatern).


I ensemblen är: Lars Fager, Anders Håkansson, Elin Ringborg, Mattias Schönbeck, jag och T-dans.

Bra gäng! Jag är jätteglad att arbeta med dom.

Ha det!
//Lotta

RSS 2.0