Det var en månad sedan sist

Och då har mycket hunnit hända.....

Renovering av nya lägenheten, Flytt, Dubairesa, Jazz & Bluesfestival, Tackat nej till revyn, Diverse roliga spelningar, Fått ett Fältartistuppdrag till Kosovo, Båtresa med Birka, Skivan färdig för tryck, TV-inspelning.

Berättar lite med hjälp av bilder:)


Stödkonsert för bostadslösa i Norrköping, här är jag med Linnéa K.S & Margareta Wållberg. Vi drog in över   12000:- som går till julfirande för dom som har det tufft & är utan bostäder.


Jo, flyttlasset har gått och det är den lustigaste flytt jag gjort någon gång, just för att det bara är tvärs över gatan och jag därför inte packat allt i kartonger, hyrt släpvagn och tagit allt på en gång. Nej här har det gällt att aldrig gå tomhänt. 3 kartonger har slitits hårt då dom packats burits och packats upp på en gång. Fördelen är att det blir ordning direkt när man flyttar in.


Carro & Linnéa hjälper till med flytten:)


Mats & hans söner Johannes & Adam kånkar underdelen av det gröna skåp som följt alla mina 7 flyttar dom senaste 20 åren..


Renovering av hallen. Mats är den som jobbat grymt mycket med lägenheten och det är så jag skäms att säga att medan han tapetserade så var jag, Linnéa, min syster Johanna & hennes dotter Lihvia i Dubai och roade oss....


På det här hotellet, Atlantis i Dubai, bodde vi.


...och där kunde man bada med delfiner!


Kändes inte alls som jag trott, mer gummiaktigt än halkigt...


Linnéa & Central myser:)



Ringlek, delfinen var himla medgörlig och verkade trivas bara hon fick fisk och en klapp som belöning.


Linnéa & Lihvia framför hotellets enorma akvarium


Min syster Johanna som gav mig resan i födelsedagspresent!


Vackra, men inte så trevliga att möta i havet....


Hela kvartetten Källström - Johanna, Lotta, Linnéa & Lihvia

Men jag har inte bara roat mig och renoverat den senaste månaden, nej en hel del jobb har det också varit tillsammans med flera trevliga artister.


Här är Stefan Wikström & jag


...och här med Björn Fredell, Erling Fredriksson, Stene & Roland Engdahl


Rock´n´roll & country-show med Jonas Otter & The Others


Uppvärming innan showen för dom duktiga dansarna Oskar Kowallek, Sara Lidén, Martin Månsson & Linda Johansson från Norrköpings Bugg & Rock´n´roll.


Sväng på scenen & i publiken


Jonas Otter





Viktoria Ahlin som är med och körar på min kommande platta var i publiken och det är klart att man bjöd upp henne i en låt:)


Jonas Otter, The Others & jag på Skandiateatern i Norrköping


Nostalgi...jag fick vara med när Conny Corléns orkester firade 50 år på scenen. Häftigt!


Mer nostalgi då jag & dom här herrarna, Uffe Holmertz & Björn Fredell åkte på Birka med vår radiohistoriska show Stockholm-Motala.


Musikal & middagsmys där man fick njuta av andra som underhöll. Jessica Ericsson, Linnéa & jag var på Chicago på Östgötateatern och avslutade kvällen på Restaurang Meze. En mycket trevlig kväll:)



Jazz & Bluesfestivalen i Linköping.  Lana Brunell & jag hade förmånen att vara konferencierer på stora scenen. Här poserar vi tillsammans med svinduktiga pianisten Monty Alexander.


Revyrep....... Johan Klarbrant, jag & Karin Karlsson.....men efter 6 års medverkan har jag beslutat mig för att ta en paus till förmån för ett uppdrag med Fältartisterna i Kosovo. Mer om det kommer jag berätta så fort jag kan:)

Ha det gott!
//Lotta

RSS 2.0