Nattarbete

Igår var det fixardag i båthamnen för alla som hyr båtplats. Jag kom när det hade börjat och fick några sköna timmar ute i det underbara vädret. Det syns på min näsa idag för den är helt röd... Under 10 år har det diskuterats att bodarna behöver målas och äntligen...igår blev det gjort. Jag var med och målade en av dom och det tog bara 45 minuter, alltså en väldigt lång startsträcka för så snabbt avklarat jobb;)


Det går undan att måla när man är några som hjälps åt.

Idag spelade vi bingolotto hemma hos syrran Camilla som fyllde år. Brukar aldrig göra det men i kväll var Mats med och spelade i programmet så på sätt och vis var han med hemma hos oss men inte fysiskt...

Under natten hade jag ett riktigt nattarbete då jag gjorde en hemsida till Linnéa. Hon har en hel del roliga spelningar och förfrågningar på sång till bröllop m.m. och då är det alltid bra att hänvisa dit. Tiden bara flyger iväg när man jobbar vid datorn och jag kom inte i säng förrän kl 5 på morgonen! Hemsidan är inte riktigt klar, men den ligger uppe och mer material kommer till efter hand. www.linnea-k.com


Den här fina bilden på Linnéa som min syster Felicia tagit fick bli grundbild på hennes hemsida.

Ha det gott! //Lotta



Hemma igen

Min vän som fått ett åderbrock i hjärnan som jag skrev om i ett tidigare inlägg har fått komma hem från sjukhuset efter en lyckad operation och bra återhämtning. Så himla skönt, tack och lov att det gått så bra!

Själv har jag varit i Uddevalla & Skövde med Cramokampen den här veckan. I dag spelade jag i varuhuset Gränden i Linköping, sen blev det långfika på Dahlbergs café som Jessica och en kompanjon ska ta över efter Ragnar Dahlberg & hans fru Gun-Britt.


Här är en bild på Jessica, Ragnar & mig från sommarens allsång. (Hmm kanske jag ska klippa lugg igen...)

Det är för vackert vårt avlånga land när det fullkomligt blommar över av vitsippor! Man ser mycket vackert utmed vägarna alltså och något annat trevligt med turnén är alla goda frukostar:) Det händer nästan aldrig att man har alla godsaker hemma för en brakfrukost, utan det blir mest likadant om det nu blir något alls...


Man står sig bra på en hotellfrukost.

Nu har jag en ledig helg hemma innan jag drar iväg och stannar borta i 3 veckor. Min syrra Beatrice kommer bo hos mig och ta hand om katten då jag är iväg. Så himla smidigt det blev!

Ha det gott! //Lotta


Fläskfilé & potatisgratäng x 20

Med Cramokampen har jag varit en sväng till västkusten, ska tillbaka dit i morgon. Det blir en annorlunda månad för mig med dom flesta jobb i veckorna och nästan helt lediga helger. Igår hängde jag med syrran Camilla ut och käkade mat, snackade en massa skit och dansade till TB band. Det var riktigt trevligt och inte kom jag hem för sent heller.

Idag var syrran och jag och kollade min dotters dansavslutning och det har hänt mycket med hennes dans på ett år. Förra avslutningen stod hon längst bak och hade man tur så kunde man skymta henne ibland. Nu däremot hade hon t.o.m. ett solo i en dans som ska visas för Riksdagen. Kul!


Instruktioner på en tävlingsstation i Cramokampen.


60 meter gipsvagn på tid. Här går det undan och gästerna engagerar sig rejält i tävlingsgrenarna.


Glada och hungriga efter tävlandet bjuds alla på mat och dryck. Det blir fläskfilé och potatisgratäng på alla ställen jag ska till så under sommaren blir det nog inte så mycket mer av den varan för min del... 


Och sen får dom lite underhållning till maten


Har lekt frisör på Linnéa i helgen... Smälte fast extensions som jag köpt på tradera i hennes hår och det blev riktigt fint.


Dansavslutning med Norrköpings danscenter i De Geerhallen med en överfull salong och en massa duktiga dansande barn och ungdomar. Det enda minuset var att det var hela 41 dansnummer och bara 10 minuters paus, så efter ett tag blev det svårt att vara en duktig och engagerad publik.


Full scen när alla deltagare dansade i sista numret. Linnéa är inringad på bilden...


Kolla in katten som kräver sin uppmärksamhet när jag sitter och skriver vid datorn. Vad gör man inte för att bli klappad och kelad med;)

I morrn drar jag till Uddevalla och fortsätter med Cramokampen tillsammans med min systerdotter Angelica.

Ha det gott! //Lotta


Låssmeden

Jag skrev tidigare om ett hemligt planeringsmöte jag varit på och nu kan jag avslöja vad det var. Jo, Viktoria Ahlin, en vän sedan länge som jag både arbetat och bott kollektiv med fyllde 40 och vi var ett gäng som kidnappade henne på dagen då hon trodde hon skulle vara hemma och förbereda sin egen fest.

Vi var 10 tjejer som förgyllde Viktorias dag och hon fick börja med en paket-jakt på olika platser i stan som sedan avslutades med tårta och presentöppning på Kulturskolan. Innehållet i paketen var kläder och accessoarer som hon fick till kvällens fest. Sedan for vi vidare till Ulla-britt som lät oss husera i hennes villa. Viktoria skulle känna sig som dagens prinsessa och fick börja med hårinpackning, scrub, bubbelbad och skumpa. När hon kom upp ur badet fick hon massage av 3 personer samtidigt och så manikyr. Sen var det mat och mer vin. Efter det blev hon sminkad, friserad och uppklädd. Det blev en riktigt lyckad dag och festen var en trång, rolig och trevlig tillställning.


Viktorias vänner...från höger: Lotta Arildsson, Sofia Nygren, Annika Lynge Svensson, Johanna Fällman, Viktoria Ahlin, Sanna Franzén, Åsa-Karin, Ulla-Britt Eriksson, Kati Kauppila, Lisa & jag.




Idag fick jag ta till låssmed då nycklarna blivit inlåsta i Cramobussen. Himla retligt när dörrarna går i lås för att man stänger en skjutdörr i lastutrymmet och nycklarna sitter kvar i tändningen. Som tur var hade jag ingen brådska och det var lätt att oväntat bränna 600:- på morgonkvisten;)

I morrn bär det av till Alingsås för jobb med Cramokampen och min systerdotter Angelica hänger med. Det blir kul det:)

Ha det gott! //Lotta

RSS 2.0