Mycket repetitioner just nu

Nu har revyrepetitionerna för "Lagt kort ligger" dragit igång. Det blir ett intensivt repande fram till premiären den 29 december i Motala & nypremiär i Norrköping på Nyårsaftonen. Vi har åkt emellan städerna i några år och packat våra kläder för förflyttning efter föreställningarna som är hela januari & en bit in i februari.

Samtidigt repar jag för fredagens konsert på Skandiateatern tillsammans med Jonas Otter & The Others samt dansare fråb Norrköpings bugg och rock´n´roll. Dom sistnämnda är fyra unga personer ur klubben som är helt fenomenala på att dansa, man blir så glad när man ser dom:)

Man kan lyssna på Jonas Otter på hans Myspace http://www.myspace.com/jonasotter




....och på söndag är det Välgörenhetskonsert för dom hemlösa i Norrköping, Matteus kyrka kl 18.00. Då är bl.a. min dotter Linnéa med och sjunger, jättekul att göra något sådant tillsammans med henne och flera musiker.

I det här yrket får man ganska ofta förfrågningar om att vara med i olika välgörenhetssammanhang, men det går inte att vara med på alla för då skulle man själv behöva bidrag för att få det att gå ihop....så man får välja ut några varje år. Det känns bra att genom sitt musicerande kunna bidra till att hjälpa andra!




Nu tillbaka till repetitionerna:)
Ha det gott
Lotta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0